Bröllopet

VIGSEL
Hedvig Eleonora Kyrka 13:00 (Storgatan 2, Östermalm)

TRANSPORT FRÅN KYRKAN
Efter vigseln kommer "M/S Evert Taube" ta er till Elite Marina Tower där middagen och festen äger rum. Båten går från Strandvägen (Kajplats 14), och det är ungefär 8 minuters promenad från kyrkan. Båtturen kommer att ta ca 20 minuter.

MIDDAG & FEST
Efter lite mingel, blir det middag och fest i "Gyllene Salen" på Elite Marina Tower. Vi har provätit vår 3rättersmeny och hoppas att ni kommer tycka att den är lika god som vi gör. Det kommer förstås att finnas alternativ för er med allergier, det anges i O.S.A. Vi bjuder på all dryck och mat fram till att festen börjar. Känner ni er fortfarande törstiga så är baren öppen till rabatterade priser.

Efter middagen blir det FEST!

BOENDE
För er som vill bo på hotellet har vi en rabattkod som gäller mellan 9-11/6. Gå isåfall in på www.elite.se  , klicka er in på Elite Marina Tower och ange koden "Boner2023". Tänk på att göra detta senast den 1 maj.

OM det krånglar, så ring till dom, ange koden och boka rummet! Det vore såklart helt underbart om många av er vill bo kvar. 

Priserna med koden är 1295kr för dubbelrum och 995kr för enkelrum, och då ingår såklart frukost. INCHECKNINGEN ÄR FRÅN KL 10.00 så ni kan lämna väskor och bilen i parkeringsgaraget innan vigseln.

Det går båtar precis utanför hotellet in till Strandvägen 4 ggr/timme. Ni hittar båttiderna på www.mitt.sl.se/ficktid/sommar/s80 (Kajplatsen vid hotellet heter "Saltsjöqvarn".